Alles in huis voor jouw volgende stap

Zelfstandig wonen en op eigen benen staan; daar komt voor veel jong volwassenen heel wat bij kijken. En zeker als je leeft met een vorm van autisme of een VG-indicatie.

Daarom bieden wij je bij Leeffijn in Amersfoort een eigen appartement en veel persoonlijke zorgbegeleiding en ondersteuning. Alles met als doel om je de volgende stap naar zelfstandig wonen, leven en werken veilig en vertrouwd te laten maken. Op deze website laten wij je de appartementen in onze drie huizen zien, altijd met een eigen keuken en badkamer. Vertellen wij meer over onze faciliteiten en de betrokkenheid van de zorgbegeleiders. Wat voor activiteiten en ondersteuning we onze bewoners bieden. En natuurlijk volgens welke zorgprotocollen en kwaliteitsnormen wij werken.

Wil je meer weten of heb je een vraag? Bel 033 - 737 0378 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en kom langs om vrijblijvend kennis te maken Voel je welkom bij Leeffijn!Angelique Klawer, oprichter